Onderhoud & reparatie

Bij Auto van Dinther adviseren we u altijd om uw auto preventief te onderhouden. Op die manier weet u zeker dat u geen grote risico’s loopt en is de kans aanzienlijk kleiner dat de auto u in de steek laat. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u achteraf bij defecten alles moet laten herstellen.

Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu, airco of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan veel slijtage aan onderdelen voorkomen.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan uw afspraak in.

Onderhoud 1.jpeg

Grote en kleine onderhoudsbeurt

De kosten voor onderhoud aan uw auto zijn afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens het onderhoud, zullen wij altijd eerst aan u melden. Samen bespreken we wat de opties zijn. U ontvangt een duidelijke prijsopgave en dus geen verrassingen achteraf.

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Onderhoud 2.jpeg

Bandenwissel

Met het oog op veiligheid, kostenbesparing én comfort is het verstandig om uw winterbanden om te wisselen voor zomerbanden en vice versa. Wij verzorgen deze bandenwissel graag voor uw auto. Het maakt niet uit van welk merk uw auto is, wij staan dagelijks voor u klaar. Zo zorgen we ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

Storingsdiagnose

Het oplossen van storingen in auto’s is een vak apart. Daarom hebben we bij Auto van Dinther de juiste cursussen en trainingen gevolgd, zodat we gecertificeerd zijn om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren aan uw auto. Zo kunnen we u bij een storing snel, deskundig en verantwoord helpen. Brandt er een lampje op uw dashboard? Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig!

Onderhoud 3.jpeg